EKL:n Helsingin Piiri ry

http://helsinginpiiri.elakkeensaajat.fi/
Iloa yhdessä toimimisesta!

EKL:n Helsingin piirin sivut on tarkoitettu piirin alueella toimiville EKL:n jäsenyhdistyksille ja niiden jäsenille yhteydenpitoa varten. Näiltä sivuilta saat tietoa piirin toiminnasta kuvin ja sanoin sekä löydät piirin toimihenkilöiden ja yhdistysten yhteystiedot. Katso välilehteä ”Piirin yhdistysten yhteystiedot”.

EKL:n Helsingin piiri on perustettu 24.9.1971. Piiriin kuuluu 25 yhdistystä. Jäseniä yhdistyksissä on yhteensä noin 3000.

Piirin tarkoituksena on tukea ja ohjata alueella toimivien Helsingin piiriin kuuluvien yhdistysten toimintaa, pitää yhteyttä liittoon sekä järjestää koulutus-, kuttuuri- ja virkistystoimintaa. Helsingin piiri on edustettuna Helsingin kaupungin Vanhusneuvostossa ja Helsingin Eläkeläisjärjestöt HEJ ry:ssä.

Osallistumalla valitsemasi yhdistyksen toimintaan saat uusia ystäviä, harrastuksia, virkistävää kerhotoimintaa, vaikutuskanavan omiin eläkeasioihisi, Eläkkeensaajalehden 8 numeroa vuodessa, tuettuja lomapalveluita edulliseen hintaan sekä retkiä ja teatterikäyntejä.

Saat lisätietoa toiminnasta yhdistysten yhteyshenkilöiltä ja yhdistysten omilta kotisivuilta.

Selaa muita Helsingin EKL-yhdistyksiä

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi