EKL:n Keski-Suomen Piiri ry

http://keski-suomenpiiri.elakkeensaajat.fi/
TOIMINNALLISTA VUOTTA 2016

EKL:n Keskisuomen piiri on perustettu vuonna 1972 ja piiriin kuuluu yli kolmekymmentä paikallisyhdistystä.
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry on yksi Suomen valta-kunnallisista eläkkeensaajajärjestöistä. EKL:n henkilöjäsen- määrä on lähes 80 000. Liitolla on noin 350 paikallista yhdistystä eri puolella Suomea. Keski-Suomen piirissä on kaikkiaan 31 jäsenyhdistystä. Uuden Jyväskylän alueella toimii 11 eri yhdistystä. Keski-Suomessa on kaikkiaan yli 4000 eläkkeensaajayhdistysten jäsentä.

Tärkeintä on, että osallistumalla paikallisten yhdistysten toimintaan saat uusia ystäviä ja harrastuksia, virkistävää kerhotoimintaa, vaikutus- kanavan omiin eläke-etuihisi, Eläkkeensaaja-lehden 7 numeroa vuodessa, lomakotien palvelut edulliseen jäsenhintaan, retkiä ja teatterikäyntejä sekä tietoa oman asuinpaikkakuntasi kunnan palveluista.

Selaa muita Keski-Suomen EKL-yhdistyksiä

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi