EKL:n Pirkanmaan Piiri ry

http://pirkanmaanpiiri.elakkeensaajat.fi/
Iloa yhdessä toimimisesta!

Piirijärjestömme tukee ja ohjaa toimivien eläkkeensaajayhdistysten toimintaa, pitää yhteyttä keskusjärjestöömme Eläkkeensaajien Keskusliittoon ja vahvistaa näin eläkkeensaajaväestön yhteenkuuluvuuden tunnetta. Suunta on ylöspäin, kuten Näsinneulakin osoittaa.

Piirimme alueella, Virroilla, sijaitsee EKL:n kurssi- ja lomakeskus Rajaniemi. Kyseessä on idyllinen vanha pappila, jossa jäsenistö voi lomailla jäsenhinnoin. Rajaniemi sijaitsee Siekkisjärven rannalla. Kurssi- ja lomapaikkana toimiva paikka lähellä Virtain keskustaa.

Sinne voi myös anoa tuettuja lomia Hyvinvointilomien kautta. Hyvinvointilomien
lomatarjontaan kuuluu useita eritasoisia lomapaikkoja eri puolilla Suomea. Tuetut lomat ovat yleensä ns. teemalomia. Lomapaikat sijaitsevat eri puolilla Suomea.

Selaa muita Pirkanmaan EKL-yhdistyksiä

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi