EKL:n Pohjanmaan Piiri ry

http://pohjanmaanpiiri.elakkeensaajat.fi/
Eläkkeensaajien Keskusliitto on perustettu vuonna 1962 ja samana vuonna Pohjanmaalle syntyi yhdistys Kokkolaan. Pohjanmaalle perustettiin 1960-luvulla vielä kolme muuta yhdistystä (Seinäjoelle, Vaasan ja Lapualle). Pohjanmaan piiri perustettiin vuonna 1973. Yhdistys Kokkolaan. Pohjanmaalle perustettiin 1960-luvulla vielä kolme muuta yhdistystä (Seinäjoelle, Vaasan ja Lapualle). Pohjanmaan piiri perustettiin vuonna 1973.

Pohjanmaan piirissä on 21 toimivaa yhdistystä ja toiminta-alue on vanha Vaasan lääni. Pohjanmaan piirissä toimivat yhdistykset ovat: Toholampi-Lestijärvi, Kokkolassa, Pietarsaaressa, Järviseudun alueella (Vimpeli, Lappajärvi, Kortesjärvi ja Alajärvi), Kauhava, Lapua, Laihia, Vaasassa (Vaasan ja Vähäkyrön eläkkeensaajat, Seinäjoella (Seinäjoen, Nurmon ja Ylistaron eläkkeensaajat sekä EKL Seinäjoen Seudun Bocciayhdistys), Ilmajoki, Kurikka, Jalasjärvi, Alavus, Ähtäri, Kauhajoki, Teuva, Kaskinen.

Piirin tehtävänä ja tarkoituksena on tukea ja ohjata liiton hallituksen määräämällä alueella toimivien liittoon kuuluvien yhdistysten toimintaa, pitää yhteyttä liittoon sekä järjestää koulutus-, kulttuuri- ja virkistystoimintaa.
EKL:n Pojanmaan piirin jäsenmäärä oli vuoden 2015 alussa 3528 jäsentä. Piirin toimintaa johtaa piirihallitus, siinä on puheenjohtajan lisäksi 12 varsinaista jäsentä ja 12 henkilökohtaisia varajäseniä. Piirihallituksen ulkopuolelta ovat sihteeri ja taloudenhoitaja sekä ulkoinen tidottaja.

Piirin korkein päättävä elin on keväällä ja syksyllä kokoontuva piirikokous

Selaa muita Pohjanmaan EKL-yhdistyksiä

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi