EKL:n Varsinais-Suomen Piiri ry

http://vspiiri.elakkeensaajat.fi/
Vierivät kivet eivät sammaloidu

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry on yksi Suomen valtakunnallisista eläkeläisjärjestöistä. EKL:n jäsenmäärä on lähes 80 000. Liitolla on noin 350 paikallisyhdistystä eri puolilla Suomea. Eläkkeensaajien Keskusliiton tarkoituksena on jäsentensä valtakunnallisena keskusjärjestönä toimia eläkkeensaajien edunvalvojana sosiaalisen ja taloudellisen oikeudenmukaisuuden toteuttamiseksi, luoda edellytyksiä sosiaaliseen kanssakäymiseen, kannustaa itsensä jatkuvaan kehittämiseen kautta koko elämänkaaren sekä tarjota mahdollisuuksia monimuotoiseen kulttuuri- ja harrastustoimintaan.

EKL:n Varsinais-Suomen piiri on perustettu v 1973. Piirin alueella toimii 20 eläkkeensaajayhdistystä, joiden jäsenmäärä on yhteensä noin 3 500. Eläkkeensaajien piirijärjestö on jäsenenä viiden Varsinais-Suomen eläkeläisjärjestöjen yhteistyöneuvottelukunnassa.

Piirijärjestön tehtävänä on tukea ja ohjata jäsenyhdistystensä toimintaa, pitää yhteyttä liiton keskushallintoon ja sekä järjestää koulutus-, kulttuuri- ja virkistystoimintaa.

Piiri toimii myös eläkkeensaajien edunvalvojana. Piiri tekee aloitteita ja esityksiä niin valtakunnallisen kuin maakunnallisenkin eläkepolitiikan hoitoon.

Piirijärjestön edunvalvontatoimikunta järjestää vuosittain edunvalvontaseminaarin, jossa valtakunnallisten asiantuntijoiden alustusten pohjalta pohditaan kulloinkin ajankohtaisia eläkeläisiä kiinnostavia asioita.
Eläkkeensaajat tarjoavat sisältörikasta toimintaa ikäihmisten fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin hyväksi. Tavoitteenamme on luoda sellaiset toimintaraamit, että eläkeläiset voivat nauttia täysipainoisesti työelämän jälkeisistä vuosistaan.
Iskulauseemme on täyttä elämää hyvässä seurassa.

Selaa muita Varsinais-Suomen EKL-yhdistyksiä

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi