Enonkosken Eläkkeensaajat ry

http://enonkoski.elakkeensaajat.fi/
Enonkosi on pieni ja virkeä kunta. Meillä on paljon järviä osa väestöstäämme asuu lossiyhteyden takana. Kuntaamme kuuluu Koloveden kansallispuisto, jossa on hyviä kuntoreittejä ja retkeilykohteitä sekä maitse että vesitse.

Enonkosken Eläkkeensaajat on myös pieni yhdistys, mutta jäsenemme ottavat aktiivisesti osaa kaikkeen toimintaan. Meillä on naisjäseniä hieman enemmän kuin miehiä, mutta miehemme osallistuvat myös perinteiseen naisten toimintaan.

Meillä on kerhotoimintaa runsaasti ja olemme valmiita lisäämään kerhoja jäsenistömme halujen ja tarpeen mukaan. Atk opastusta olemme käynnistämässä jäsenille ja yritämme aktivoida jäseniämme hankkimaan tietokoneita ainakin pankkipalveluiden käyttämistä varten.

Sihteerimme kouluttaa itseään opastusta varten, opastus aloitetaan aivan alkeista ja jokaisen omaan tahtiin. Samoin muistikerhon aloitimme ennälta ehkäisevänä toimintana ikääntyvälle jäsenistöllemme.

Jäsenmaksumme on 12€ / vuosi.

Tule mukaan!

Selaa muita Mikkelin EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi