Eurajoen Eläkkeensaajat ry

http://eurajoen.elakkeensaajat.fi/
Eurajoen Eläkkeensaajat ry on vuonna 1976 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena on toimia eläkkeellä olevien henilöiden edunvalvojana sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin edistäjänä. Yhdistyksessä on runsaat 350 jäsentä ja kuulumme valtakunnaliseen Eläkkeensaajien Keskusliittoon ja ELK:n Satakunnan piiriin. Yhdistyksemme jäsenmaksu on vain 11 € vuodessa, johon sisältyy 8 kertaa vuodessa ilmestyvä Eläkeensaajat-lehti.

Yhdistyksemme tarkoitus on saada meidät ikääntyvät ihmiset yhteen ja luoda lämmintä yhteiseloa keskustella meille tärkeistä asioista. Meillä et ole yksin, tule harrastamaan yhdessä ja tuo kaverisikin mukana. Me Eurajoen Eläkkeensaajissa uskomme, että aktiivinen yhdessäolo ja toimiminen toisten ikäihmisten parissa ylläpitää vireyttä ja kuntoa, sekä parantaa elämänlaatua.

Tervetuloa tutustumaan toimintaamme.

Järjestämme erilaisia tapahtumia, kuten risteily-, teatteri-, kirkko-, ja kylpylämatkoja, sekä vierailemme kutsujuhlissa muissa yhdityksissä ym. Kerhomme kokoontuvat Jokisimpukassa ja Lapijoen nuorisotalolla.

Tervetuloa yhdistyksemme jäseneksi !!

Selaa muita Satakunnan EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi