Forssan Eläkkeensaajat ry

http://forssa.elakkeensaajat.fi/
Hei!

Oletko jäänyt tai jäämässä eläkkeelle ja mietit millä täytät päiväsi?

Yksi hyvä vaihtoehto on liittyä Forssan Eläkkeensaajat ry:n jäseneksi. Valtakunnallisesti kuulumme Eläkkeensaajien Keskusliittoon joka on perustettu 1962 eläkeläisten edunvalvonta- ja toiminta elimeksi.

Alueellisesti kuulumme Hämeen piiriin jossa meillä on edustus. Forssan Eläkkeensaajat ry. on perustettu pari vuotta keskusliittoa myöhemmin, eli vuonna 1964. Jäsenmäärämme on tällä hetkellä noin 370.

Joka kuukauden viimeinen torstai on hallituksen kokous jonka jälkeen on yhteinen ja kaikille jäsenille avoin jäsentilaisuus.
Käymme vierailuilla muissa yhdistyksissä, järjestämme myös omia juhlia johon puolestaan itse saamme vieraita, käymme myös ahkerasti sekä teattereissa että risteilyillä. Kesäretki kuuluu ohjelmaamme ja myös kesäsauna jossa uinti mahdollisuus.
Jäsenmaksumme on 1.1.2015 lähtien 12€/vuosi johon sisältyy Eläkkeensaaja – lehti, lisäksi samalla jäsenmaksulla voi osallistua kaikkien kerhojen toimintaan.

Piiri järjestää myös jonkin verran matkoja mm. ulkomaille. Liitolla on lomakoti, Rajaniemi Virroilla. Siellä on erilaista kurssi- ja lomatoimintaa, viihtyisät tilat, täysihoito ja myös ohjattuja virkistyslomia.
Ota yhteyttä, tule mukaan ja tuo ystäväsikin. Yhdessä olemme enemmän ja meillä on mukavaa.
Vierivä kivi ei sammaloidu.

Selaa muita Hämeen EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi