Hervannan Eläkkeensaajat ry

http://hervanta.elakkeensaajat.fi/
Iloa yhdessä toimimisesta!

Arvoisa eläkkeensaaja!

Ilo nähdä sinut yhdistyksen jäsen kaikissa kevään 2016 tapahtumissa.
Tervetuloa kaikkeen mukaan.

Hervannan Eläkkeensaajat ry on perustettu 13.11.1998. Osallistumalla paikallisyhdistykseen ja toimintaan saat uusia ystäviä, virkistävää ja monipuolista toimintaa, unohtamatta jäsenetuja, kultuuritapahtumia, retkiä ja matkoja yhdistyksen, piirin tai Ykkösmatkojen kautta.

Monenlaisia harrastuksia voit toteuttaa kansamme, kuten kuntoilua, senioritanssia, boccian pelaamista, kudontatöitä ”sukkamummojen” tapaamisissa tai kuukausikokouksissa kuulet ajankohtaista asiaa eläkkeensaajille. Toimimme vaikutuskanavana omiin eläke-etuihimme yhdessä. Yhdistyksessämme on yli 180 jäsentä, tule sinäkin! Jäsenmaksu on 20 € kalenterivuodessa.

Kuulumme Pirkanmaan Piiri ry:n kautta Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n, joka on yksi Suomen valtakunnallisista eläkkeensaajajärjestöistä.

EKL on perustettu 1962, henkilöjäsenmäärä on yli 80 000. Liitolla on noin 350 paikallista yhdistystä eri puolella Suomea. Käy katsomassa Eläkkeensaajien Keskusliiton edut ja palvelut.

Vuoden 2016 teema ”Täyttä elämää yhdistyksessä” ja tarkoitusena on lisätä jäsenistöämme ja tuoda niin yhdistystä kuin liittoakin tunnetuksi.

Lisäksi saat Eläkkeensaaja-lehden 7 numeroa vuodessa, Rajaniemen lomakodin palvelut edulliseen jäsenhintaan, retkiä ja teatterikäyntejä sekä tietoa oman asuinpaikkakuntasi kunnan palveluista.

TÄYTTÄ ELÄMÄÄ HYVÄSSÄ SEURASSA

Arjessasi mukana, auttaen, tukien elämässäsi ja ystävä rinnalla kulkien.

Liity jo tänään!

Selaa muita Pirkanmaan EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi