HKY:n Iltapäiväkerho ry

https://hkyiltapaivakerho-elakkeensaajat-fi.directo.fi/
Tule mukaan toimintaan!

Helsingin Kirjatyöntekijäin Yhdistyksen Iltapäiväkerhon jäsenet, ovat kirjapainoalan eläkeikäisiä naisia. Kerhossa on mahdollisuus tavata entisiä työtovereita ja tutustua toisiin samanhenkisiin. Vuonna 1965 perustettu kerhomme toimii parillisen viikon tiistaisin klo 13.00-15.00. syys-joulukuun sekä tammi-toukokuun välisenä aikana. Kesällä vietämme yhteisen 5 vrk loman jossain lomakeskuksessa. Kesäteatteri on usein ohjelmassamme.

Kokoonnumme Kirjan talolla, Kirjatyöntekijänkatu 10 B 3.kerros, Kerhosalissa.

Syyskausi alkaa syyskuun ensimmäisen parillisen viikon tiistaina ja kevätkausi tammikuun ensimmäisen parillisen viikon tiistaina. Kerhotapaamisissa vierailevat kutsutut alustajat, jotka tiedottavat meitä kiinnostavista aiheista. Vierailijamme ovat useilta elämänalueilta ja ammateista.

Laulamme yhdessä ja toisinaan venytellään. Kaiken ohjelman keskellä vietämme yhteisen kahvihetken. Järjestämme teatteri- ja konserttimatkoja Helsingin alueelle ja usein myös muihin kaupunkeihin. Matkatessamme kauemmas retkeen sisältyy aina ruokailu ja kahvilassa pistäytyminen.

HKY:n Torstaikerholaiset ovat kirjapainoalan eläkeikäisiä miehiä. Heidän kanssaan järjestämme kevät- ja syyskisat boccia pelin merkeissä.

Marraskuussa on jo perinteeksi muodostunut Puurojuhla Kirjan juhlasalissa. Tilaisuudessa on yhteislaulua ja kaikenlaista ohjelmaa.

Risteilemme ja matkaamme Torstaikerhon kanssa naapurimaahan ja joskus kauemmaksikin. Kerho on Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL:n jäsen ja osallistumme EKL:n Helsingin piirin tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Jäsenmaksu on 20 euroa/vuosi. Jäsenemme ovat oikeutettuja saamaan Eläkkeensaaja-lehden ja kotimaisiin lomakohteisiin myönnetyn lomatuen.

Tule mukaan iloiseen joukkoomme!

Selaa muita Helsingin EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi