Humppilan Eläkkeensaajat ry

http://humppila.elakkeensaajat.fi/
Yhdistyksemme on perustettu 15.4.1975 ja kuuluu Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n Hämeen piiriin, yhtenä sen 27 yhdistyksestä. Meillä on yli 100 jäsentä ja jäsenmaksu on vuonna 2016 12 euroa.

Toimimme aktiivisesti jäsentemme fyysisen sekä henkisen vireyden ylläpitämiseksi. Kokouksista ja tapahtumista ilmoitamme Seutu-Sanomat lehdessä ja näillä Web-sivuilla. Kokouspaikkana on Humppilan Työväentalo tai jokin muu erikseen mainittu paikka.

Liity Sinäkin iloiseen joukkoomme ja tule viihtymään kanssamme! Osallistumalla voit vaikuttaa yhdistyksemme toimintaan sekä saat uusia ystäviä, harrastuksia, retkiä ja teatterikäyntejä. Yhdistyksemme jäsenenä saat vaikutuskanavan omiin eläke-etuihisi, Eläkkeensaaja-lehden 8 numeroa vuodessa, lomakotien palvelut edullisemmin sekä tietoa oman kuntamme
palveluista.

Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme. Ota yhteyttä Humppilan Eläkkeensaajien toimihenkilöihin Yhteystiedot sivulta!

Selaa muita Hämeen EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi