Jokelan Eläkkeensaajat ry

http://jokelanelakkeensaajat.elakkeensaajat.fi/
Jokelan Eläkkeensaajat on perustettu v.1971ja se on yksi yli 350:stä EKL:n jäsenyhdistyksestä,sekä yksi EKL:n Uudenmaanpiirissä toimivista yhdistyksistä. Jäseniä yhdistyksessä on n.160.

Yhdistyksemme tarkoituksena on toimiajäsentemme edunvalvojana ja tarjota mahdollisuuksia sosiaaliseen kanssakäymiseen mukavien ihmisten kanssa erilaisten harrastusten parissa sekä matkoihin, kulttuuritapahtumiin ja ohjelmalliseen kerhotoimintaa.

Jäsenenä saat ajankohtaista tietoa eläkkeensaajia koskevista asioista ja Eläkkeensaaja lehden. Jäsenmaksu v.2016 on 15 €.
Saat mahdollisuuden edullisille matkoille ja retkille.

Kahvikerho on tärkeä jäsentapaaminen, se kokoontuu kevät- ja syyskaudella keskimäärin joka toinen viikko. Kerholle suunitellaan vuosittainen jäsenistön toiveiden mukainen toimintakalenteri. Jossa aiheiksi pyritään saamaan alustuksia- ja keskustelutilaisuuksia ajankohtaisista asioista. Vapaamuotoisille keskusteluille varataan aikaa. Tilaisuus toimii myös infomaatio- ja keskustelufoorumina.

Opintokerhoja pyritään järjestämään jäsenistön toiveiden ja tarpeiden mukaan. Opintokerhojen ohjaajien ja hallituksenjäsenten koulutuksesta huolehditaan lähettämällä heitä EKL:n ja sen Uudenmaanpiirin kursseille.
Virkistys ja matkailutoiminta.

Ainakin kerran vuodessa ”Omat Juhlat” Jokelan Työväentalolla. Oma kirkkopyhä 2 kertaa vuodessa. Teemme teatteri ja muita kulttuurimatkoja, retkiä sekä naapurivierailuja,yhteisiä loma- ja uimamatkoja. Osallistumme EKL:n ja Uudenmaanpiirin juhliin, erilaisiin tapahtumiin ja kilpailuihin.

Vierailemme vanhainkodeissa sekä pidämme yhteyttä ikäihmisiin, jotka eivät voi osallistua aktiivitoimintaamme. Onnittelemme tasavuosia täyttäneitä jäseniä muistamme pois nukkuneita jäseniä.

Kehitämme yhteistyötä naapurijärjestöjen kanssa vierailujen ja yhteisten tapahtumien muodossa. Osallistumme kunnan järjestämiin yhteistyöpalavereihin ja tilaisuuksiin sekä olemme mukana Jokelan yhteisissä tapahtumissa.

Selaa muita Uudenmaan EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi