Kangasniemen Eläkkeensaajat ry

http://kangasniemi.elakkeensaajat.fi/
Iloa yhdessä toimimisesta!

Kangasniemen Eläkkeensaajat.ry

Kangasniemen Eläkkeensaajiin kuuluu noin 180 jäsentä. Jäsenmaksu on 10,- euroa/ vuosi/ jäsen, siihen sisältyy seitsemän (7) kertaa vuodessa ilmestyvä Eläkkeensaaja-lehti. Kuulumme EKL:n Mikkelin piiriin ja valtakunnalliseen Eläkkeensaajien keskusliitto EKL ry:n.

Kerhon aiheet vaihtelevat jäsenten toivomusten mukaan. Vierailijoita käy puhumassa monenlaisista asioista. Välillä pelaataan bingoa, pidetään tietokilpailuja ja kerhon jälkeen pelataan pocciaa tai muita pelejä. Kahvia juodaan tietysti. Käymme teatterissa ja matkoilla. Eläkkeensaajilla on, kerran viikossa kuntosalivuoro Kunnantalon alakerrassa . Toimintaa kehitetään toivomusten mukaan.

Selaa muita Mikkelin EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi