Kellarpellon Eläkkeensaajat ry

http://www.kellarpelto.elakkeensaajat.fi/
Vuoden vaihde toi muutoksia yhdistyksemme johtoportaaseen. Kahdeksan vuotta yhdistystämme johtanut Marjatta Parkkonen halusi siirtyä syrjään puheenjohtajan paikalta vaan ei työstä yhdistyksemme hyväksi jota hän varmasti aktiivisesti jatkaa.

Puheenjohtajan nuijan otti haltuunsa Kari Sopanen.
Yhdistyksemme on Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL:n ja Mikkelin piirin jäsenyhdistys. EKL:ssä on jäseniä noin 80000 ja Mikkelin piirissä noin 3000 jäsentä.

Yhdistyksemme on perustettu 23.10.1980. Toiminta-alueenamme on Savonlinnan kaupungin Kellarpellon alue. Yhdistyksessämme on jäseniä lokakuu 2015 tilanteen mukaan 109. Toimintaamme kuuluu viikottaisten kerhopäivien lisäksi monenlaista opintopiiritoimintaa, pirteä kalakerho, jooga-kerho ja monta muuta kerhoa ja lisää voidaan perustaa, miten jäsenet haluavat.

Selaa muita Mikkelin EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi