Kivijärven Eläkkeensaajat ry

http://kivijarvi.elakkeensaajat.fi/
Kivijärvi sijaitsee Keski – Suomen pohjoispuolella. Kivijärvellä on aiie 1300 asukasta. Kivijärvi on kaunis ja pieni kunta. Aikoo jatkossakin pysyä itsenäisenä kuntana. Tekee yhteistyötä naapurikuntien kanssa. Palvelut ovat Kivijärvellä pienessä mittakaavassa. Kauppa, koulut, terveyspalvelut, posti, taksi, kirjasto, liikunta – kuntosalit Hoivakodit, virasto jossa eri palvelupisteet. Tulemme hyvin toimeen on myös pieniä yrityksiä sekä lomatoimintaa. Kansainvälinen Hannunkivi lomanvietto paikkana toimii ympäri vuoden. Asiakkaita tulee ympäri maailmaa.

Eläkkeensaaja väestö on ikääntyvää mutta hyväkuntoisia. Ahkerasti ovat mukana erilaisissa tapahtumissa. Ihmiset kun pääsevät eläkkeelle palaavat kotimaisemiin. Viettämään maaseudun rauhaa ja nauttien kauniista Kivijärven maisemista. Tarjolla on Senioreille monenlaisia tapahtumia joissa osanotto on suurta. Yhteishenki eri kerhojen kesken hyvä.

Toimintaamme kuuluu monelaista toimintaa. Vierailemme erí yhdistyksissä ja osallistumme oman kunnan eri tapahtumiin. Jäsenmaksu on 15€/vuosi.

Selaa muita Keski-Suomen EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi