Klaukkalan Eläkkeensaajat ry

http://klaukkala.elakkeensaajat.fi/
Klaukkalan Eläkkeensaajat on energinen, vireästi toimiva yhdistys, joka on jäsenenä Eläkkeensaajien keskusliitossa. Yhdistys toimii ikäihmisten edunvalvojana omalla alueellaan.

Toiminnan tarkoituksena on eläkkeensaajien yhdessä oleminen sekä henkisen ja fyysisen kunnon ylläpitäminen ja parantaminen. Myös sosiaalista kanssakäymistä pidämme erittäin tärkeänä.

Jäsenmäärä oli v. 2014 lopussa 180, joista miehiä 53 ja naisia 127. Naisten keski-ikä on n. 73,9 vuotta ja miesten n. 74,9 vuotta. Vuoden vaihteessa yli 75-vuotiaita yhdistyksessämme oli 77. Uusia jäseniä saimme v. 2014 20. Jäsentemme ikääntymisen mukanaan tuomat sairaudet ja kuoleman tapaukset verottavat jäsenistöämme niin, että jäsenmäärämme kasvoi vain 12 hengellä. Jäsenhankinnassa meidän onkin panostettava erikoisesti nyt eläkkeelle jääviin.

Jäsenmaksu on 15€ / vuosi.

Toimintaperiaatteemme ovat edelleen lähes entiset. Näihin kuuluvat paitsi jäsentemme edunvalvonta sosiaalisen- ja taloudellisen oikeudenmukaisuuden saavuttamiseksi, myös antaa jäsenillemme mahdollisuus sosiaaliseen kanssa-
käymiseen sekä järjestettyyn kulttuuri- ja virkistystoimintaan osallistumiseen. Päämääränämme on mm. saada aikaan mieluisia ja viihtyisiä yhdessäolonhetkiä ja lisätä meidän porukkamme ” me-henkeä”.

Kun luet tämän, niin kerro meistä myös läheisillesi ja tuttavillesi. Kehota heitä lukemaan paikallista lehteä, jossa Yhdistyksiä -palstalla kerrotaan toiminnastamme. Mukaan pääsee vaikkapa tulemalla maanantaikerhoon.

Selaa muita Uudenmaan EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi