Köyliön-Säkylän Eläkkeensaajat ry

http://koylio-sakyla.elakkeensaajat.fi/
Köyliön-Säkylän Eläkkeensaajat toimivat Pyhäjärviseudulla eläkkeensaajien vaikutuskanavana ja vireän aktiiviteetin ylläpitäjänä jäsenistössään. Jäsenrekisterimme mukaan jäseniä yhdistyksessämme on n. 350. Näin ollen olemme yksi suurimmista eläkeläisjärjestöistä Pyhäjärviseudulla.

Tarkoituksenamme on toimia jäsenistömme oikeudenmukaisten etujen puolustajana, osallistumalla ikääntyvien neuvoston toimintaan Säkylässä.

Yhdistyksemme luo mahdollisuuksia ja edellytyksiä ”AKTIIVISEEN IKÄÄNTYMISEEN” harrastekerhojen, retkien ja teatterimatkojen välityksellä. Näistä harrastekerhoista tarkemmat esittelyt harrastekerho-osiossa. Kerhoista löytyy varmasti jokaiselle jokin piiri tai harrastus missä tuntee viihtyvänsä, ja josta saa sisältöä omaan arkeensa.

OLET TERVETULLUT JÄSENEKSI MEIDÄN JOUKKOOMME ”SINUA ODOTELLAAN”

Selaa muita Satakunnan EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi