Kuopion Varhaiseläkkeensaajat KVES ry

http://kuopio-kves.elakkeensaajat.fi/
Älä täytä elämääsi pelkillä vuosilla, täytä vuodet elämällä !!

Kuopion Varhaiseläkkeensaajat KVES ry, perustettu vuonna 1992.

Keskusjärjestö, Eläkkeensaajien Keskusliitto ry, perustettu 1962. Olemme EKL:n Suomen suurin jäsenyhdistys, yhdistyksiä yhteensä yli 350. Yhdistyksessämme oli 31.12.2015 yhteensä 1261 jäsentä. Kuulumme EKL:n Kuopion piiriin, piirissä on 20 jäsenyhdistystä.

Toimimme jäsentemme edunvalvojana sosiaalisen ja taloudellisen oikeudenmukaisuuden saavuttamiseksi, tarjoamme jäsenillemme mahdollisuuden sosiaaliseen kanssakäymiseen, järjestämme erilaista virkistystoimintaa, jolla edistämme jäsentemme fyysistä ja henkistä toimintakykyä sekä teemme toimintaamme tunnetuksi eläkkeelle siirtyvien ja jo eläkkeellä olevien keskuudessa.

Jäsenedut: Eläkkeensaaja lehden 7 numeroa vuodessa ja EKL:n oman matkatoimiston Ykkösmatkojen sekä lomakodin Rajaniemen palvelut edulliseen jäsenhintaan.

Jäsenmaksumme on vuonna 2016 16 €.

Yhdistyksemme toimielimet ovat:
– Kevät- ja syyskokoukset
– Hallitus, (puheenjohtaja ja 8 varsinaista ja 4 varajäsentä).
– Hallituksen ulkopuolelta taloudenhoitaja, kirjanpitäjä, jäsenasiainhoitajat,
kurssisihteeri, isäntä sekä matkatiimi.

Jäsenistölle kerran kuussa tapaamistilaisuuden ajankohtaisine aiheineen tai oma orkesteri laulattaa jäsenistöä ja aina lopussa tarjoamme kahvit.

Tiistaisin päivätanssit, joissa tanssityöryhmän vastuuhenkilön johdolla neljä tanssityöryhmää ja runsas joukko vapaaehtoisia mahdollistaa toiminnan. Yhdistyksessämme toimii yli 60 eri harrastekerhoa, joita organisoi opintosihteeri. Meillä on oma kuoro, jota johtaa ammattitaitoinen vetäjä. Kuoro järjestää kaksi konserttia vuodessa. Meillä on myös oma 10 henkinen orkesteri. Orkesteri ja runokerho esiintyvät myös palvelutaloissa eri puolella kaupunkia vanhuksia viihdyttämässä.

Yhdistyksen kotisivut: kuopio-kves.elakkeensaajat.fi.

Selaa muita Kuopion EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi