Kurikan Eläkkeensaajat ry

http://kurikka.elakkeensaajat.fi/
Kurikan Eläkkeensaajat ry on perustettu 4.4.1977. Perustava kokous pidettiin Säästöpankin kerhohuoneessa, jossa paikalla oli Järjestösihteeri Veikko Rantala, Tenho Ojala, Lilja ja Toivo Ranta, Aili Ainikkamäki, Martti Alanko, Veikko Kuusisaari, Veikko Ketola, Toivo Uitto, Eino Saajokallio, Onni Katajisto, Väinö Muurimäki ja Arvi Latvasalo. Elossa perustajajäsenistä on Tenho Ojala.

Osallistumalla yhdistyksen toimintaan saat uusia ystäviä ja harrastuksia, virkistävää ja monipuolista kerhotoimintaa, Eläkkeensaaja-lehden 7 numeroa vuodessa, lomakotien palvelut edulliseen jäsenhintaan, monia retkiä ja teatterikäyntejä vuoden mittaan. Kaksi kertaa vuodessa pidetään vuosikokous, jossa valitaan toimihenkilöt, toimintasuunnitelmat – osallistumalla voit vaikuttaa.

Jäsenmaksu on 15€/vuosi.

Selaa muita Pohjanmaan EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi