Lahden Eläkkeensaajat ry

http://lahes.net/wp/
Lahden Eläkkeensaajat ry:n perustamispäiväksi on asiakirjojen mukaan merkitty 16.4.1962. Yhdistys vietti 50-vuotisjuhlaansa keväällä 2012 Lahden konserttitalon Felix Krohn salissa n. 500 läsnäolijan kera. Juhlaan osallistuivat myös valtion, Lahden kaupungin, seurakunnan ja EKL:n edustajat.

Vuonna 2008 yhdistyksen silloinen toimitila osoittautui liian pieneksi ja siksi vuokrattiin 120 m²:n nykyinen toimintakeskus. Siellä kokoontuvat useat kerhot, hoidetaan jäsenten asioita ja myös hallitus pitää kokouksensa.

Lahden Eläkkeensaajat ry (lyh. LahEs) toiminta on laajaa. Erilaisia kerhoja on 20-25 kpl. Ne tarjoavat jäsenilleen harrastusmahdollisuuksia useanlaiseen liikuntaan, musiikkiin, kulttuuriin ja muihin aktiviteetteihin. Kasisalilla yhdistys järjestää kaksi kertaa kuukaudessa (1. ja 2. torstai) ohjelmallisia jäsentilaisuuksia, joissa usein on myös vierailevia luennoitsijoita ja tanssiorkestereita. Järjestämämme matkat ovat erittäin suosittuja. Ne suuntautuvat niin kotimaan kohteisiin kuin myös mm. Viroon.

Lahden Eläkkeensaajat ry on Eläkkeensaajien keskusliiton (EKL) jäsenyhdistys ja on yksi Hämeen vanhimmista ja suurimmista yhdistyksistä. Jäsenmäärämme oli vuoden 2015 alussa n. 900 henkeä.

Toivotamme uudet jäsenet tervetulleeksi joukkoomme!

Selaa muita Hämeen EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi