Lapin Eläkkeensaajat ry

http://lapin.elakkeensaajat.fi/
Lapin Eläkkeensaajat on perustettu 17.9.1973. Yhdistysrekisteriin yhdistyksemme merkittiin kuitenkin vasta 9.1.1974. Meillä on siis menossa viides vuosikymmen. Sääntöjensä mukaan yhdistys toimii jäsenistönsä parhaaksi niin mielen kuin ruumiin terveydeksi ja virkistykseksi. Alusta asti olemme olleet virkeä yhdistys. Jäsenmäärämme on n. 140. Tänä vuonna joukkoomme on liittynyt jo monta uutta jäsentä.

Toimintaamme täällä entisen Lapin kunnan alueella kuuluvat kerran kuussa järjestettävä kerho, jossa kahvin lomassa kuuluu iloinen puheensorina. Pyrimme saamaan kerhoon ajankohtaisia esitelmiä ja toisinaan pelaamme bingoa.

Boccian peluuta on harrastettu jo kauan. Lappilaiset ovat osallistuneet EKL:n ym. kilpailuihin hyvällä menestyksellä. Harjoitukset ovat talviaikaan liikuntahallilla (Kirkkotie 6) ma ja to klo 14.30 ja kesällä Työväentalon kentällä. Uudet pelaajat ovat tervetulleita.

Kävelyä tai pyöräilyä harrastamme yhdessä keskiviikkoisin klo 9 kirjaston edestä. Reitin päätämme paikan päällä sään ja fiiliksen mukaan.

Tammikuussa aloitimme uuden kerhon Työväentalolla. Tämän kerhon ohjelmaan kuuluu vapaata seurustelua, sukkien ym. kutomista, pelien pelaamista ja tietenkin kahvin juontia.

Järjestämme myös teatteri- ja kesämatkoja.

Joulujuhla jouluruokineen järjestetään seurakuntakodissa. Se on jo monena jouluna koonnut jäsenistöä yhteiseen ruokailuun.

Tapahtumista ilmoitetaan Raumalainen-lehden yhdistyspalstalla sekä sanomalehti Uusi Ajassa.

Jäsenmaksumme on 12e/vuosi. Jäsenet saavat Eläkkeensaaja-lehden kotiin kannettuna seitsemän kertaa vuodessa. Vuoden viimeinen numero on sivumääräisesti erittäin kattava joulunseudun lukupaketti.

Selaa muita Satakunnan EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi