Lapinlahden Eläkkeensaajat ry

http://lapinlahti.elakkeensaajat.fi/
Iloa yhdessä toimimisesta!

Yhdistys on perustettu 1977. Kuulumme Eläkkeensaajien Keskusliitto ry:een ja olemme yksi Kuopion Piirin 18 yhdistyksestä. Jäsenmaksumme on 13e/vuosi. Jäseniä yhdistyksessä on tällä hetkellä 80 ja noin puolet osallistuu aktiivisesti toimintaan. Jäsenenä saat Eläkkeensaaja-lehden, joka ilmestyy 7 kertaa vuodessa, mahdollisuuden osallistua toimintaamme, harrastekerhoihin ja retkiimme. Jokaiselle ikään ja kuntoon katsomatta löytyy joukossamme joku harrastusmuoto, eikä mikään estä perustamasta uutta harrastusryhmää.

Tavoitteemme on, että vietämme aikaa yhdessä ja pidämme huolta toinen toisistamme. Seurassamme saat vireyttä ja virkeyttä elämääsi.

Jäsenmaksu on 13€/vuosi.

Yhdistyksen toiminnassa on tärkeää eri-ikäisten uusien ja erilaisten jäsenten tarpeiden huomioiminen ja niihin vastaaminen sekä heidän saamisensa mukaan aktiiviseen toimintaan.

Olet sydämellisesti tervetullut joukkoomme!

Selaa muita Kuopion EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi