Lievestuoreen Eläkkeensaajat ry

http://lievestuore.elakkeensaajat.fi/
LIEVESTUOREEN ELÄKKEENSAAJAT ry perustettu maaliskuu 20 päivä 1979. Yhdistys juhli 35- vuotis merkkipäiväänsä Lievestuoreen Työväentalo Toivolassa 11.03.2014 oman yhdistyksen jäsenien ja kutsuvieraiden kanssa. EKL:n puheenjohtaja Matti Hellsten piti juhlapuheen, jossa hän painotti, ettemme ole mikään rasite yhteiskunnalle, vaan suuri yhteiskunnallinen voimavara.

Yhdistyksemme kuuluu Eläkkeensaajien Keskusliittoon EKL ry, jossa jäseniä noin 80 000. Liitolla on n. 351 paikallista yhdistystä eri puolella Suomea. Kuulumme Keski-Suomen piiriin, johon kuuluu meitä jäsenyhdistyksiä 31 kpl. Keski-Suomen alueella on kaikkiaan jäseniä yli 4200, joista meidän osuus 186.

EKL ry elää tiukasti ajassa, kantaa ottaen ja jäsentensä etuja ajaen. Kuuluu myös eläkeläisjärjestö EETU ry:n jäsenyyteen, joka on eläkeläisjärjestöjen yhteistyöelin: Neuvottelee valtakunnan päättäjien kanssa taloudellisten ja sosiaalisten etuuksien ja oikeuksien parantamiseksi.

Yhdistyksemme tarkoituksena on sääntöjen mukaan toimia jäsentemme hyväksi ja toimia edunvalvojana ja tarjota monipuolista toimintaa ja virikkeitä jaksamaan ”Harmaana Pantterina”.

Eläkkeensaaja lehden saa 8 kertaa vuodessa ja lomakodin palvelut edulliseen jäsenhintaan Rajaniemen lomakodissa Virroilla.

Selaa muita Keski-Suomen EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi