Martinniemen Eläkkeensaajat ry

http://martinniemenelakkeensaajat.elakkeensaajat.fi/
Iloa yhdessä toimien!

Yhdistys on jäseniään varten.

Olemme vuosikymmenien ajan rakentaneet omalle rakkaalle Martinniemen kylälle yhteisön, johonka eläkkeellä olevan tai eläkeaikaa lähestyvän on helppo tulla ja jossa on ilo toimia. Kokoonnumme joka viikko monimuotoisten harrasteiden parissa. Pelaamme bocciaa, jumppaamme, laulamme ja uutuutena kuntosalitoiminta Haukiputaan Jatulissa. Kerhoissa myös jutustellaan -poristaan- kahvittelun lomassa ja pelataan bingoa.

Boccia on suosittu liikunta- ja kilpailumuoto yhdistyksen toiminnassa. Työväentalon salissa lajin harrastamiseen ja kilpailujen järjestämiseen on loistavat olosuhteet. Martinniememessa helmikuussa v. 2015 järjestettyihin EKL:n piirin bocciamestaruuskilpailuihin osallistui n. 150 eläkkeensaajaa. Osallistuimme kilpailuihin B-sarjassa kahdella joukkueella ja nousimme ensi vuodeksi A-sarjaan.

Jokaviikkoisten kerhotilaisuuksien lisäksi toimintaamme kuuluu erilaisia tapahtumia, retkiä ja matkoja. Osallistumme myös eläkeläisjärjestöjen yhteistoimintaan Haukiputaalla. Ohjelmaryhmämme ”Ylikypsät ja rohkeat” osallistui v. 2014 kulttuurikavalkadiin omalla ohjelmallaan.

Jäsenmaksu on 13€/vuosi.

Selaa muita Oulun EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi