Metallin Eläkkeensaajat MES ry

http://mes.elakkeensaajat.fi/
TERVETULOA METALLIN ELÄKKEENSAAJAT MES RY:N KOTISIVUILLE

Vuosi 2016 on MESsin 25. toimintavuosi.

MES on yksi Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n Helsingin piirin vireimpiä yhdistyksiä. Yhdistys on perustettu vuonna 1991 ja tämänhetkinen jäsenmäärä on noin 200. Yhdistyksen jäsenistöstä suuri osa on entisiä metallityöläisiä, heidän perheitään ja ystäviään mutta myös muut toiminnastamme kiinnostuneet ovat sydämellisesti tervetulleita.

Kokoontumispaikkanamme on Käpylän työväentalo osoitteessa Vipusentie 19, 00610 Helsinki. (bussit 62, 64, 66A, 67, 70V ja 72 sekä raitiovaunu 1)

Jäsentilaisuuksien vakiopäivät ovat kuukauden ensimmäinen ja kolmas tiistai (paitsi kesäkuukausina). Jäsentapahtumat alkavat klo 13.00.

Vuoden 2016 jäsenmaksu on 20 euroa, johon sisältyy EKL:n maksu, Eläkkeensaajat-lehti, sekä piirin ja yhdistyksen maksu.

HUOM!!! Jäsentilaisuuksissa on tarjolla kahvia ja pullaa hintaan 2 euroa. Emännän toivomus on, että lunastaisit ruokalipun ennakkoon niihin tilaisuuksiin joissa on ruokatarjoilu. Tämä helpottaa arvioimaan tarjoilun määrän.

Matkat ja retket pyritään järjestämään omakustannushintaan. Ateriat, pääsyliput ja bussit tilataan retkilistoille nimensä kirjoittaneiden määrän mukaan. Jos joku jää tulematta lähtöpaikalle, jäävät kustannukset heidän osaltaan yhdistyksen tappioksi.

Hallitus on päättänyt, että retkille ilmoittautumisen yhteydessä peritään puolet retken hinnasta.

Teatteriretkiä ja museokäyntejä pyritään järjestämään lisää. Niistä tulee tiedotteet sekä listat, joihin voi tutustua jäsentapaamisissa, joten TERVETULOA.

Selaa muita Helsingin EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi