Paimion Eläkkeensaajat ry

http://paimio.elakkeensaajat.fi/

On Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n jäsenyhdistys. Perustettu v. 1996. Jäsenten lukumäärä vireästi toimivassa yhdistyksessämme kasvaa tasaista vauhtia. Tänään meitä on jo 167 henkilöä. Jokaviikkoisiin tiistaikerhoihin osallistuu keskimäärin lähes puolet jäsenmäärästä.

Yhdistyksen tarkoituksena on toimia jäsentensä edunvalvojana, tarjota jäsenilleen mahdollisuuksia sosiaaliseen kanssakäymiseen, järjestää kulttuuri- harraste- ja muuta virkistystoimintaa, edistää jäsentensä fyysistä ja henkistä toimintakykyä sekä tehdä toimintaansa tunnetuksi.

Yhdistyksemme jäsenet kokoontuvat kerran viikossa tiistaisin klo. 12.00 Nuorisotalo Tillintuvalla elokuun puolivälistä toukokuun lopulle.

Vuoroviikoin kokoonnumme:
— Ohjelmapainotteiseen kerhoon.
— Liikuntapainotteiseen kerhoon.

Kesäkuukaudet pidetään viikkokokoontumisissa taukoa, yksittäisiä retkiä ym. tilaisuuksia järjestetään.
Yhdistyksemme järjestää myös päivä- ja pitempikestoisia matkoja kotimaisiin ja rajantakaisiin kohteisiin, luontoretkiä, teatterimatkoja, eri teemoihin liittyviä kerhoja, erilaisia ohjelmallisia tilaisuuksia ja tapahtumia ym. ym.

Jäsenmaksu v. 2016 on 12 €

Yhdistyksen jäsenenä pääset osallistumaan monipuoliseen toimintaamme, saat luettavaksesi Eläkkeensaaja- lehden, saat edulliseen hintaan palvelut EKL:n omistamassa lomakohteessa Rajaniemessä. Lisäksi voit hyödyntää monia muita vuosittain vaihtuvia jäsenetuja.

Yhdistys järjestää jäsenilleen myös tuettuja ryhmälomia eri lomakohteisiin Etelä-Suomen alueella.

Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaamme!

Selaa muita Varsinais-Suomen EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi