Pasilan Eläkkeensaajat ry

http://pasila.elakkeensaajat.fi/
Tervetuloa Pasilan Eläkkeensaajat ry:n kotisivuille

Pasilan Eläkkeensaajat ry on vireä ja aktiivinen eläkkeensaajien yhdistys. Se perustettiin jo vuonna 1977. Toiminta oli välillä ”hiipunut” mutta yhdistyksen toiminta elvytettiin 1995. Vietimme 17.3.2015 yhdistyksemme 20 v. toiminnan juhlaa. Jäsenmäärä on yli 350. Tarjoamme iloa ja eloa, ja virkistäytymistä monipuolisen toiminnan muodossa. Yhdistyksemme on aktiivinen toimija EKL: n Helsingin piirissä.

Toimintaa on runsaasti. Jäsentapaamiset sekä kerhot ja kurssit ovat suosittuja ja tärkeitä toimintamuotoja. Järjestämme jäsenille mahdollisuuksia osallistua kulttuuririentoihin mm. teatteriesityksiin, musiikkitapahtumiin museokäynteihin, retkille, sekä kotimaan että ulkomaan matkoille.

Jäsentapaamiset ovat parillisten viikkojen tiistaina klo 12.00 alkaen Itä- Pasilan seurakuntakodissa, Opastinsilta 6. Niissä tutustumme toisiimme, saamme uusia ystäviä ja kahvikupin ääressä vaihdamme kuulumisia. Tapaamisiin kutsumme asiantuntijoita elämän eri alueilta kertomaan ikäihmisiä kiinnostavista aiheista. Iloa ja hyvää mieltä tuottavat myös jäsenten esittämät ohjelmat Ja yhteislaulut.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä kotisivulla olevan ”Liity Jäseneksi” lomakkeen tai antamalla tarvittavat tiedot itsestäsi jollekin yhdistyksen toimihenkilölle. Jäsenmaksu on 17,00€. Jäsenenä saat mm. Eläkkeensaaja- lehden 7 kertaa vuodessa ja lomakotien palveluja edulliseen jäsenhintaan.

Tervetuloa pirteään joukkoomme!

Selaa muita Helsingin EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi