Pohjoisen Turun Eläkkeensaajat ry

http://pohjoinenturku.elakkeensaajat.fi/

Hyvät turkulaiset Ystävät. Tervetuloa Pohjoisen Turun Eläkkeensaajien Kotisivuille!

Pohjoisen Turun Eläkkeensaajat ry. on perustettu 30.09.1976. Tästä yhdistyksen toiminta ja jäsenmäärä lähti pikkuhiljaa kasvamaan ja ennenpitkää jäseniä oli enimmillään 180 henkilöä. Tällä hetkellä jäsenistöä on noin 120 henkilöä.

Lähes alusta saakka on yhdistyksemme toimintaan kuulunut harrasteryhmiä : Laulua, lausuntaa ja senioritanssia. Myöhemmin on mukaan tullut mm. sketsi-kirjallisuuskerho, boccia ja liikuntaa sekä retkeily- ja teatterimatkoja. Näiden ryhmien esiintymiset ovatkin avainasemassa viikottaisissa kokoontumisissa.

Nämä ns. ”kerhot”, joissa siis koko jäsenistöllä on mahdollisuus kerääntyä yhteiseen tapaamiseen, ovatkin varmaan toimintamme tärkein osio. Runsaan omatekoisen ohjelman lisäksi vaihdetaan kuulumiset, lauletaan yhdessä ja ei voi väheksyä kaffetarjoiluakaan johon usein liittyy jonkun päivänsankarin karkkitarjoilua!

Tämmöinen on yhdistyksemme lyhyesti esiteltynä ja toivotamme kaikki kiinnostuneet eläkeläiset ja miks´ei nuoremmatkin mukaan mukavaan toimintaan !

Jäsenmaksu on 10€/vuosi.

Selaa muita Varsinais-Suomen EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi