Porvoon Eläkkeensaajat ry

http://porvoo.elakkeensaajat.fi/

Porvoon Eläkkeensaajat ry on perustettu 5. 5. 1968. Vuosi 2016 on yhdistyksen 48. toimintavuosi. Olemme myös yksi Eläkkeensaajien Keskusliiton noin 350 jäsenyhdistyksistä. Kuulumme jäsenyhdistyksenä Uudenmaan piiriin. Yhdistyksessä on tällä hetkellä noin 130 jäsentä. Yhdistyksen toiminta-alueena on Porvoon seutu.

Jäsenmaksu vuonna 2016 on 15 euroa.
Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 20 euroa.

Yhdistyksen keskeisin toimintamuoto ovat maanantaikerhon kokoukset. Niitä pidetään joka maanantai (ei kuitenkaan kuukauden ensimmäisenä maanantaina). Kerho kokoontuu Lundintalolla, Aleksanterinkatu 11, Porvoo.

Yhdistyksellä on oma laulukuoro Laulavaiset. Se harjoittelee maanantaikerhon yhteydessä. Kuoro esiintyy paitsi omissa tilaisuuksissa myös muiden yhdistysten tilaisuuksissa sekä mm. Porvoo kaupungin eri laitoksissa.

Maanantaikerhon yhteydessä pidetään ns. jälkipuinti-keskusteluryhmä, joka panee asiat – ensisijaisesti Porvoon asiat – kohdalleen.

Yhdistyksessä toimii lisäksi askartelukerho, joka kokoontuu noin kerran kuukaudessa. Harrastamme myös vesijumppaaOmenamäen palvelukeskuksessa noin kerran kuukaudessa.

Bocciaa pelaamme eri yhteyksissä. Talvisin jäämme kerhopäivän päätteeksi heittämään sisäbocciaa, jos aikataulu sen vain sallii. Kesällä on tilaisuus pelata ulkobocciaa Kokonniemen ketällä sekä uimahallin kentällä. Talvisin pelaamme sisäbocciaa Kokonniemen hallilla. Osallistumme myös piirin järjestämiin boccia-kilpailuihin. Porvoon kaupungin liikuntatoimiston kilpailuja käydään pari kertaa vuodessa.

Selaa muita Uudenmaan EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi