Punkaharjun Eläkkeensaajat ry

http://punkaharju.elakkeensaajat.fi/
Olemme Punkaharjun alueella aktiivisesti toimiva eläkeläisyhdistys. Toimintamme pohjatuu Punkaharjun alueen eläkeläisten edunvalvontaan ja yhteistyön kehittämiseen.

Toimintamme alkoi marraskuussa 1977 Punkaharjun Putikossa, jossa kokoontui 22 tarmokasta eläkkeensaajaa. He perustivat yhdistyksen, jonka tarkoitukseksi määriteltiin ikäihmisten edunvalvonta ja hyvinvoinnin edistäminen. Kuluneiden vuosien aikana nämä linjaukset ovat osoittautuneet kestäviksi. Toiminnan muodot ovat toki monipuolistuneet ja yhdistyksen jäsenmäärä, on lisääntynyt merkittävästi. Yhdistys vietti 35-vuotisjuhliaan 17.11.2012 perinteikkään Itä-Karjalan kansanopiston tiloissa Punkaharjun Vaahersalossa.

Jäsenmaksu on 15€/vuosi.

Toimintamme jatkuu vireänä!

Selaa muita Mikkelin EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi