Rantakylän Eläkkeensaajat ry

http://rantakyla.elakkeensaajat.fi/Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry on yksi Suomen valtakunnallisista eläkkeensaajajärjestöistä. EKL:n henkilöjäsenmäärä on hiukan yli 52 000. Liitolla on noin 350 paikallista yhdistystä eri puolella Suomea.

Rantakylän Eläkkeensaajat ry kuuluu EKL:n Pohjois-Karjalan piiriin, jossa se on ärältään toiseksi suurin, vuoden 2015 vaihteessa 251 maksanut- ta jäsentä.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 15 €/vuosi, millä saat mm vaikutus-kanavan eläke-etuihisi, virkistävää kerhotoimintaa, mielenkiintoisia retkiä ja matkoja sekä Eläkkeensaajalehden 8 kertaa vuodessa, missä kerrotaan EKL:n yhdistysten toiminnasta eri puolilta Suomea.

Liitolla on lomakoti Rajaniemi Virroilla, jonka monipuoliset palvelut ovat jäsenten käytössä.

Tervetuloa mukaan!

Raimo Sahlman: 050 341 9765
Jänönen Juhani: 050 517 4311

Selaa muita Pohjois-Karjalan EKL-yhdistyksiä

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi