Roihuvuoren Eläkkeensaajat ry

http://roihuvuori.elakkeensaajat.fi/
Iloa yhdessä toimimisesta! Roihuvuoren Eläkkeensaajat ry on perustettu 3.4.1971.

Yhdistyksemme toimii aktiivisesti omalla alueellamme itäisessä Helsingissä kokoamalla alueen eläkkeensaajia yhteisiin tapahtumiin ja jokaviikkoisiin kerhokokouksiin keskustelemaan ja päättämään meitä koskevista asioista ja järjestämällä yhteisiä teatteri- ja tutustumismatkoja.

Yhdistys on jäsenenä EKL:n Helsingin piiri ry:ssä, jossa on jäsenenä yhteensä 26 helsinkiläistä eläkkeensaajayhdistystä. EKL:n Helsingin piiri ry on jäsenenä Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:ssä. EKL:n jäsenmäärä koko Suomessa on yli 80.000 jäsentä. Tällä joukolla toimimme kaikkien eläkkeensaajien etujen puolustajina ja ajajina.

Jäsenmaksu vuodelle 2016 on 15€.

Yhdistyksen edustajia on jäseninä EKL:n hallituksessa sekä EKL:n Helsingin piirin hallituksessa,Helsingin kaupungin Vanhusneuvostossaja eräissä muissa eläkkeensaajien asioita ajavissa yhteisöissä.Ota yhteyttä ja tule vaikuttamaan omien asioidesi ajamiseen yhdistyksessämme.

Selaa muita Helsingin EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi