Ruokolahden Eläkkeensaajat ry

http://ruokolahti.elakkeensaajat.fi/
Iloa yhdessä toimimisesta!

Ruokolahden Eläkkeensaajat on perustettu 1971. Olemme jäsenenä 1962 perustetussa Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:ssä.

Tarkoituksemme on edistää jäsentemme fyysistä ja henkistä toimintakykyä sekä tehdä toimintaamme tunnetuksi eläkkeelle siirtyvien ja jo eläkkeellä olevien keskuudessa. Tämän tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistyksesämme toimitaan periaatteella: ”Jäsen on ykkönen”.

Tulemme 2016 tarjoamaan jäsenillemme entistä enemmän mahdollisuuksia sosiaaliseen kanssakäymiseen, kulttuuri- ja harraste-toimintaan. Teemme matkoja sekä retkiä koti- ja ulkomaille. Haluamme myös edistää jäsentemme fyysistä toimintakykyä ohjatulla kuntosalitoiminnalla ja bocciapeliharrastuksella, joka sopi myös liikuntarajoitteisille.
Kalakerholla on lukuisia pilkki- ja onkikilpailuja, jotka mahdollistavat liikunnallisesti virkistäviä kalastuselämyksiä.

Emme tietenkään anna käsityö- ja laulutaitomme ruostua, joiden vaalimisesta pitävät kerhomme huolta – Sinun kanssasi. Useat omilla näytelmillä,runoilla,tanssilla ja musiikilla täydennetyt tilaisuutemme pitävät mielemme virkeänä.

Yhdistyksemme toimii omalta osaltaan myös jäsentensä edunvalvojana ja nostaa esille eläkeläisten kuntakohtaisia ja valtakunnallisia arkipäivän huolenaiheita.

Jäsenmaksumme on 12 € vuodessa.

Jäsenenä saat vaikutuskanavan eläkeläisten etuihin. Jäsenenä pääset osalliseksi monista rahanarvoisista jäseneduista. Saat esimerkiksi 50 prosentin alennuksen liiton lomakotien täysihoitohinnoista, saat Eläkkeensaaja – lehden 8 kertaa vuodessa.

Voit käyttää Suomen ainoan eläkkeensaajien matkatoimiston Ykkösmatkojen palveluita.

Älä jää kotiin! Tule tapaamaan uusia ja vanhoja ystäviä. Yhdessä on mukavampaa.

Selaa muita Kymen EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi