Saarijärven Eläkkeensaajat ry

http://saarijarvi.elakkeensaajat.fi/
Iloa Yhdessä toimimisesta!

Olemme Saarijärvellä toimiva, v. 1976 perustettu, Eläkkeensaajien Keskusliitto (EKL) ry:n
jäsenyhdistys. EKL:ssa on jäseniä lähes 80 000 ja yhdistyksiä on kaikkiaan n. 350 eri puolella Suomea. Saarijärven eläkkeensaajien jäsenmäärä on n. 260. Jäsentapaamisia on kesä – heinäkuuta lukuunottamatta, joka tiistai Työväentalossa. Vuoden 2015 aikana tiistaitapaamisten kävijämäärä oli keskimäärin 64 henkeä.

Jäsenmaksu on 10€/vuosi.

Tule mukaan, saat uusia ystäviä, harrastuksia, virkistävää kerhotoimintaa, tiedotuskanavan omiin eläke-etuihisi, Eläkkeensaaja -lehden 8 numeroa vuodessa, lomakotien palvelut edulliseen jäsenhintaan, retkiä ja teatterikäyntejä sekä tietoa oman asuinpaikkakuntasi kunnan palveluista. Nykyisin olemme voimakkaasti mukana kaupunkiin perustetun Omatoimi-yhteisötalot yhdistyksen toiminnassa.

Toimintaamme pääset vaivattomasti mukaan seuraamalla Sampo-lehden ilmoittelua ja tulemalla mukaan tiistaitapaamisiin. Samalla voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi.

Meitä on jo yli kaksi ja puolisataa.

TÄYTTÄ ELÄMÄÄ HYVÄSSÄ SEURASSA!

Selaa muita Keski-Suomen EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi