Turun Eläkkeensaajat ry

http://turku.elakkeensaajat.fi/

Yhdistyksemme, Turun Eläkkeensaajat ry, on Turun vanhin eläkkeensaajayhdistys, jonka puolivuosisataista taivalta juhlimme näyttävästi 05.08.2010. Jäseniä meillä on jo yli 450 ja toimintaa kuudentoista harrastekerhon puitteissa löytyy varmasti jokaiselle. Kesäisin on käytössämme upea Ruissalon Kartano hienoine pihapiireineen. Ympärillä tietysti Ruissalon luonto ja kauniit maisemat, jotka eivät esittelyä kaipaa. Museoviraston ohjeiden mukaisesti 1900-luvun malliin kunnostetuista huoneista meillä on käytössämme keittiön lisäksi kolme.

Ovet ovat avoinna keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Keskiviikkoisin bingotaan ja viikonloppuisin järjestetään jäsenistölle mm. ruokailua. Jäsenet ystävineen ja tuttavineen ovat tervetuloa kanssamme viihtymään kesäiseen Ruissaloon.

”Hyvän mielen yhdistys”

Selaa muita Varsinais-Suomen EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi