Valtion Eläkkeensaajat VES-Helsinki ry

http://ves-helsinki.elakkeensaajat.fi/
Tervetuloa mukaan Valtion eläkkeensaajien toimintaan!

Olemme mukava porukka, joka kokoontuu talviaikana jokaisen kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 13.00 Kampin palvelukeskuksessa. Kokouksissa vierailee monenlaisia asiantuntijoita kertomassa tärkeistä, ajankohtaisista ja mielenkiintoisista asioista ja ilmiöistä.

Teatterissakäynnit ja retket kuuluvat ohjelmaamme. Toissa keväänä mm. teimme onnistuneen Iittalan retken ja viime keväänä teimme saaristoretken Pikku rengastie.

Kuulumme Eläkkeensaajien keskusliitto EKL:on. Se on Suomen toiseksi suurin eläkeläisjärjestö ja se täytti vuonna 2012 50 vuotta. Osallistuimme pääjuhlaan Tampereella toukokuuussa ja juhlaristeilylle joulukuussa. Jäsenmaksu vuodelle 2016 on 20€.

EKL:n Helsingin piirillä on myös juhlia ja ulkoilutapahtumia, joihin mekin osallistumme.

Jäsenemme saavat yhdistykseltä joka kuukausi kirjeen, jossa kerrotaan yhdistyksen ja piirin tapahtumista ja muistakin ajankohtaista asioista.

Vuosi 2016 aloitettiin kokoontumalla kerhokoukseen keskiviikkona 13.1.2016 Kampin palvelukeskuksen tutussa Fade-saalissa. Kahvi- ja rupattelutuokion jälkeen saimme rautaisannoksen ravitsemustietoa ravitsemusterapeutti Tuija Helmiseltä.
Toimintakalenteria päivitetään jatkuvasti, katso sieltä tulossa olevat tapahtumat.

Reippaasti vaan mukaan!

Selaa muita Helsingin EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi