Vipuset-Helsinki ry

http://vipuset.elakkeensaajat.fi/
Tervetuloa Vipusten kotisivuille

Omasta henkisestä ja fyysisestä vireydestä kannattaa huolehtia kunnolla. Omaa osaamistaan voi hyödyntää muidenkin hyväksi. Uusia asioita ja taitoja on mukava oppia vähän vanhempanakin. Näihin kaikkiin asioihin tarjoaa ratkaisun vuoden 2003 syksyllä perustettu yhdistyksemme.

Vipuset-Helsinki ry tarjoaa jäsenilleen liikunnallisia harrastuksia, kulttuuririentoja, luentoja, uusia, toinen toisistaan välittäviä ihmisiä, retkiä ja tutustumiskäyntejä, edullisia lomamatkoja ja paljon muuta mukavaa. Jäsenmaksu vuonna 2016 on 20 euroa.

Tervetuloa mukavaan joukkoon. Tavataan Käpylän työväentalolla, (Vipusentie 19, 00610 Helsinki). Yhdistyksemme on Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n jäsen.

Tee hyvä päätös, tule mukaan.

Selaa muita Helsingin EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi