Vuoksenniskan Eläkkeensaajat ry

http://vuoksenniska.elakkeensaajat.fi/
Tervetuloa uudet ja vanhat jäsenet mukaan toimintaan

Iloa yhdessä toimimisesta

Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry on yksi Suomen valtakunnallisista eläkkeensaajajärjestöistä. EKL:n henkilöjäsen-määrä on yli 80 000. Liitolla on noin 350 paikallista yhdistystä eri puolella Suomea. Vuoksenniskan Eläkkeensaajat on nuorin Imatralla toimivasta kolmesta EKL:n alaisesta yhdistyksestä. Yhdistyksemme on perustettu 1991. Toimintaperiaatteemme on yksinäisyyden ja syrjäytymisen ehkäiseminen. Toimimme jäseniämme arvostaen ja tukien. Koemme edunvalvonnan tärkeäksi osaksi jäsentemme tukemista.

EKL nostaa aktiivisesti esille eläkkeensaajan arkea koskevia epäkohtia, kuten sosiaali-ja terveyspalvelujen taso ja saatavuus, sekä muut eläkkeensaajien toimeentuloon vaikuttavat asiat. Jäsenmaksumme on 2015 alkaen15€/vuosi. Jäsenmaksuun sisältyy 8 kertaa ilmestyvä Eläkkeen-saaja lehti. Lisäksi on käytettävissä Virroilla sijaitsevan lomakoti Rajaniemen edulliset palvelut.

Tule tutustumaan kerhoomme Tiistaisin klo 10.00 alkaen Vuoksenniskan Työväentalon kahvioon Torikatu 7.

Selaa muita Kymen EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi