Vuosaaren Eläkkeensaajat ry

http://vuosaari.elakkeensaajat.fi/
Tervetuloa tutustumaan Vuosaaren Eläkkeensaajat ry:n kotisivuihin.

Olemme aktiivinen ja vireä yli 400 eläkeläisen yhdistys, joka on toiminut Vuosaaressa vuodesta 1981. Olemme Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry:n jäsen. Toimimme myös aktiivisesti EKL:n Helsingin piirijärjestössä.

Toimintamme on monipuolista runsaine harrastus- kerhoineen sekä retki, matka ja kulttuuririentoineen. Järjestämiimme tapahtumiin sekä muuhun toimintaamme tutustut klikkaamalla yläpuolisessa punaisessa palkissa olevia eri sivuja. Kerhojemme tiedot näet klikkaamalla Kerhot-sivua ja sen jälkeen ao. kerhon nimeä.

Kokoonnumme viikkotapaamisiin tiistaisin kello 14.00 Vuosaaren kirkon seurakuntasaliin, Satamasaarentie 7. Ohjelmassa on vuoroin huvia ja asiaa, omien harrastus- ryhmiemme ja ulkopuolisten esiintyjien esittämää ohjelmaa tai mielenkiintoisia eläkeläisiä kiinnostavia asiantuntija-alustuksia eri aiheista.

Jäsenenämme tutustut uusiin ihmisiin ja harrastuksiin, olet mukana mielenkiintoisilla retkillä ja kulttuuri- tapahtumissa, saat vaikutuskanavan alueesi asioihin, saat lomakotipalveluja edulliseen jäsenhintaan jne. Jäsenmaksumme vuodelle 2016 on 20€.

Tule mukaan – ota rohkeasti yhteyttä.
Uskomme, että tulet viihtymään.

Selaa muita Helsingin EKL-yhdistyksiä

Liity jäseneksi:

Sukunimi*

Etunimi*

Syntymäaika*

Lähiosoite*

Postinumero*

Postitoimipaikka*

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Minulle saa lähettää eläkkeensaajille ajankohtaista sisältöä 

Löydä sinulle sopivin yhdistys

Jokainen EKL-yhdistys on omanlaisensa. Oman luonteensa kukin yhdistys saa omista jäsenistään. Joissain yhdistyksissä on paljon pelejä, kilpailuja ja harrastuksia, toisissa järjestetään teatterikäyntejä, tehdään yhteisiä kylpylämatkoja tai reissataan Roomaan. Myös yhteiskunnallinen keskustelu niin maailmasta kuin oman kunnan asioista ovat osa yhdistysten toimintaa.

Kannattaa hieman vertailla ja tutustua eri yhdistyksiin. Löydä se, jonka toiminta vastaa parhaiten omia odotuksiasi. Monilla suuremmilla paikkakunnilla onkin useampia EKL-yhdistyksiä. Voit liittyä mihin tahansa yhdistykseen. Tutustu ja löydä omasi!

RETKIÄ
KURSSEJA
TANSSIA
LIIKUNTAA

RIVITANSSIA
PILKKIKILPAILUJA
BOCCIA

VETREYTTÄ
LIIKUNTA-
KURSSEISTA

EDUNVALVONTA ON TÄRKEÄÄ ELÄKKEELLÄKIN

MATKAILUA YHDESSÄ
HYVÄÄ OLOA
JOOGASTA

TEATTERI
GOLF
MUISTIKURSSEJA

VESIJUMPPAA
OPASTUSTA ÄLYPUHELIMEN KÄYTTÖÖN

RAJANIEMI,
OMA LOMAKESKUS VIRROILLA

TIETOKONEEN KÄYTÖN ALKEITA
DIGIKUVAUSTA JA KUVANKÄSITTELYÄ

EKL
Eläkkeensaajien Keskusliitto EKL ry
www.elakkeensaajat.fi